Bands / Maiden Aalborg

Maiden Aalborg

THE NUMBER OF THE BEAST, FEAR OF THE DARK, CAN I PLAY WITH MADNESS… Og mange mange flere fede Iron Maiden hits er på listen, når MAIDEN AALBORG spiller op til den helt store 666% heavy metal fest.

MAIDEN AALBORG har haft et par forrygende år med shows, hvor bandet både har trukket mange folk til stederne og leveret nogle fantastiske fester.

I Herning by, overværede Iron Maiden guitaristen Adrian Smith koncerten og efterfølgende gav et stort verbalt skulderklap til bandet. MAIDEN AALBORG fik blåstemplingen og kan derfor kaldes…”Iron Maiden approved”.

MAIDEN AALBORG består af nogle ekstremt kompetente og erfarne rock ’n’ roll herre, med mangeårig bandhistorik i bagagen, blandt andet med Pretty Maids, Mercenary og SmaXone. Live har bandet Eddie-ficeret både store dele af de danske byer, samt Island og Tyskland.

MAIDEN AALBORG er først og fremmest den ægte rock ’n’ roll vare – og de leverer musikken lidenskabeligt hårdtslående med ægte metallisk kærlighed for verdens bedste band - IRON MAIDEN.

LINE UP:
Mikkel Sandager – Sang