Bands / Out of Bounds

Out of Bounds

Out Of Bounds er en nyopstartet punk-rock trio fra Nordjylland. Lyden varierer mellem straight-forward knald på, til mere dvælende, detaljeret stykker, alt i ånden af melodisk punk-rock. Bandet er inspireret af alt det gode fra 90-punken samt nyere bands. Inspirationen kommer b.la. fra: Bad Religion, Good Riddance, Thrice, Bigwig, La Dispute, Pennywise, Strung Out, Touché Amoré, Useless ID, Propagandhi og meget mere. Selvom bandet er forholdsvist nye på den danske punk scene, har de b.la. varmet op for det japanske New-Yorker band Peelander-Z og det energiske hardcore band, Comeback Kid fra Canada samt Lifesick og City Keys. Bandcamp:

Anmeldelse fra Devolution (29/06/17):

’’Denne aften var det canadiske Comeback Kid, der kiggede forbi for at spille noget punk og hardcore. Med sig denne aften havde de Lifesick fra Fredericia og City Keys fra Göteborg eller egentlig bare Skandinavien, sådan som bandsammensætningen er. Derudover kom lokale Out of Bounds med som første band i sidste sekund. Trommeslageren måtte sågar tage toget hjem fra Roskilde Festival torsdag morgen, så han kunne give koncert på 1000Fryd. De unge knøse fra Aalborg og Hirtshals gik på med krum hals og gav en spændende koncert, der viste, at de kan andet og mere end bare standard-hardcore.’’