Bands / Sons of Alebu

Sons of Alebu

Med Søren på vokal, Peter på guitar, Michael på bas og Daniel på trommer, har Aalborgensiske Sons of Alebu støbt grundlaget for en lyd bedst beskrevet som tung, levende, intens og heavy! Sons of Alebu er stærkt inspireret af bands som Mötorhead, Black Sabbath, Judas priest, Dio og klassisk old school metal. Teksterne tager udgangspunkt i lokale krigshistorier og vikingemyter krydret med personlige referencer.

I 2016 udgav Sons of Alebu deres debut EP ”Hellfire” (tilgængelig på Spotify, Apple Music, Youtube, facebook og EP). Sons of Alebu arbejder på nuværende tidspunkt på numre til deres kommende LP, som forventes færdig i sommeren 2017. Men Sons of Alebu er i bund og grund et band der brænder for at spille live og de er klar til at levere et show med intensitet, hjerte, sved og Heavy Metal!