Hvem og hvor / Fotos af byggeprojektet
  
 
 

Fotos fra før renoveringen:  

Her kan I se en fotoserie fra projektets tilblivelse og frem til nu. Der vil løbende blive tilføjet nye fotos.
Hvis du klikker på et foto, bliver det forstørret. I denne tilstand har du mulighed for, at klikke på "next", og herved bladre igennem alle vores fotos i stort format.
 
Her ses det gamle interne luftrensningsanlæg, der skulle bruges i tilfælde af gasangreb og lignende (20/4-2015).  
 
Som I kan se, trængte rummene til en kærlig hånd. Efter renoveringen vil der være monteret ny gulvbelægning, og ligeledes vil der blive taget hånd om vægge og lofter (20/4-2015). 
 
Her ser I en del af det gamle telekommunikationssystem. Det vil sandsynligvis blive bevaret i bunkeren, som et klenodie til varigt minde (20/4-2015).  
 

Fotos fra under renoveringen:

 
Bunkeren har fået installeret fjernvarme, hvilket bl.a. krævede 120 meter rørlægning (30/4-2015).
 
 
Det gamle luftrensningsanlæg og ventilationsanlæg er blevet kasseret, og vil blive udskiftet med et nyt og mere effektivt anlæg (7/8-2015).
 
 
 
Der bliver revet vægge ned, så vi kan slå nogle af rummene sammen, og derved få bedre udnyttelse af kvadratmeterne (7/8-2015). 
 
 
Bag det gamle Faraday-bur gemte der sig en skjult kabelgang i gulvet (7/8-2015). 
 
 
Der skal bruges utallige gipsplader til de mange vægge (26/8-2015) .
 
Der er blevet monteret stålprofiler, så de er klar til gipsen (26/8-2015). 
 
 
Så kom gipsen op i det første rum. Der er isoleret med Rockwool bagved (26/8-2015). 
 
Nu er det nye ventilationsanlæg ankommet (26/8-2015). 
 
 
Der bliver monteret ventilationssystemer i hvert rum (11/9-2015).
 
Der bliver bygget et ekstra øvelokale helt fra bunden (11/9-2015).
 
 
En del af væggenes lydisolering består af tre lag gips, et lag mineraluld samt et mellemrum, der hindrer koblingseffekten (23/9-2015). 
 

Efter renoveringen:

 
 
 
 
 
 
 
 
Her kan du se, hvordan bunkeren så ud før renoveringen. Videoen er fra foråret 2015.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dette er en rundtur i bunkeren fra august 2015, hvor bunkeren var under omfattende renovering og ombygning.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Her ser du det færdige resultat. Videoen er taget omkring december 2015 kort tid før den officielle åbning af huset. 
Aalborg Musikforening  | aalborgmusikforening@gmail.com