Øvelokaler / Trommelokalet

Trommelokalet

Da vi oplever en efterspørgsel fra trommeslagere, der gerne vil øve uden band, har vi taget initiativ til at åbne et trommelokale! Vi har investeret i et komplet high-end trommesæt til lokalet, så du bare skal have dine egne stikker og ørepropper med. Nemmere bliver det ikke.
 
Lokalet egner sig til alle trommeslagere; både til nybegynderen, der altid har drømt om at lære at spille på trommer og den øvede, der har brug for nem adgang til at øve trommer uden at forstyrre naboen.
 
Trommesættet er et lækkert og alsidigt Tama Starclassic (birk og bubinga) med fem tammer, en lilletromme, hihatstativ, flere bækkenstativer, lædertrommestol(1st Chair) og en Tama Speedcobra enkeltpedal. Alt hardwaren samt selve sættet er fra Tama. Dertil er der et en masse bækkener af forskellig slags. 
Vi har også fået en lækker DW9002 dobbeltpedal, en LP triple cowbell og en PJ-tamburin i god kvalitet. Og som en sjov ting, har vi også en "The Dualist", som er en enkeltpedal med to køller :) 
 
Vi har også en YAMAHA EAD-10, der er et triggermodul, der kan sync'e op med telefonens video, så man nemt kan lave trommevideoer. Den kan også ændre lyden af sættet, som hvis man havde mic'et det hele op. Den har 757 forskellige lyde og 50 presets osv. Helt fantastisk redskab, der gør det meget sjovere at øve. Dertil er der et par Vic Firth trommehovedtelefoner.  
 
Udstyrsliste:
22" x 20" stortromme
8" hængetam
10" x 6,5" hængetam
12" x 7" hængetam
14" x 12" gulvtam
16" x 14" gulvtam
14" x 5,5" lilletromme
Tama Speedcobra enkeltpedal
DW 9002 dobbeltpedal
DW 9000 hihat
+ flere bækkenstativer, så der altid er nogen fri til dine egne bækkener.
 
Vi har også et bækken-rack, hvor der er diverse reservebækkener, som du kan skifte ud med. 
 
Det koster 300 kr om måneden for et øvemedlemskab.
Det svarer til 200 kr om måneden plus 25 kr for hver uge, du låner udstyret. 
Dertil kommer et årsmedlemskab på 100 kr samt et depositum på 500 kr.
(Hvis du er medlem af et af de andre lokaler samtidig, så kan du få adgang til lokalet for 200 kr). 
 
Hver trommeslager må få en fast øveblok på 4 timer om ugen. De ubesatte tider vil være tilgængelige efter først-til-mølle-princippet. Det betyder, at det i praksis ofte er muligt at øve mange gange om ugen. Endda hver dag, hvis du er fleksibel. 
Som det kører lige nu, så er der ingen, der har ønsket faste tider. Så det er i praksis et play-on-demand-lokale, hvor folk bare booker på selve dagen.  
 
Lokalet kan bookes og benyttes døgnet rundt såfremt, der ikke er andre, der har booket før dig. 
 
Lokalet er topmoderne med ventilation, lydisolering, WIFI osv.  
 
P.S.: På grund af pladsbegrænsninger er det som udgangspunkt ikke tilladt at opbevare eget udstyr i lokalet. Hvis du har et særligt ønske herom, så skriv til os. 
  

Forbehold

- Venstrehåndstrommeslagere må leve med, at sættet altid vil stå som et højrehåndstrommesæt. Vi tillader ikke at man spejlvender det.  
 

Tilmelding

Hvis du gerne vil tilmeldes foreningen og trommelokalet, skal du:
 
- sende os en besked via vores tilmeldingsformular. I den forbindelse har vi brug for at vide, om du ønsker en fast, ugentlig øvetid. Det er valgfrit at have den. 
 
- herefter vil du modtage en eller flere mails samt opkrævninger på:
100 kr i årsmedlemskab.
300 kr for den første måned.
500 kr i depositum.
 
- Der vil derefter blive aftalt et tidspunkt, hvor du kan få din brik.
 
Du er naturligvis også velkommen til bare at komme forbi til en rundtur, før du melder dig ind. 
 
 
 
 
 (gamle fotos)
 
 
 
 
 
Aalborg Musikforening  | aalborgmusikforening@gmail.com